Moderátor: avgmaster
gezi írta:KASPERSKYM VAN.ÁT AKAROK TÉRNI AZ AVG-RE. FEL IS RAKTAM A GÉPRE,DE A BEJÖVŐ LEVELEIMET SOKÁIG ELLENŐRZIÉS MEGSZAKÍTJA AZ INTERNETET.MIT TEGYEK?
avgmaster írta:gezi írta:KASPERSKYM VAN.ÁT AKAROK TÉRNI AZ AVG-RE. FEL IS RAKTAM A GÉPRE,DE A BEJÖVŐ LEVELEIMET SOKÁIG ELLENŐRZIÉS MEGSZAKÍTJA AZ INTERNETET.MIT TEGYEK?
A levelek ellenőrzésénél jellemzően két tényező befolyásolja a sebességet. Az egyik a számítógép teljesítménye (jellemzően ez van kisebb hatással a víruskeresés sebességére) a másik pedig az Internet kapcsolat sebessége, illetve a letölteni kívánt levél mérete, de ez sem okozhatja az Internet kapcsolat megszakadását.
Internet kapcsolat megszakadását eddig egyetlen esetben érzékeltük, amikor is Windows98 operációs rendszer alatt ADSL kapcsolatot használtak. Azonban itt sem az AVG okozta a problémát, hanem a Win98 NDIS meghajtójának hibája. Ennek javítása a Microsoft honlapjáról letölthető.
Kösz a választ. Windows Xp professional az op. rendszer.Érvényes-e ez erre is?
[/code]
zolujf írta:sziasztok!
Ezeket a beállításokat az avg vezérlőközpont e-mail vizsgáló részénél a személyes e-mailvizsgálóban a tulajdonságoknál állítottam be.
Szerintetek mi lehet a probléma?
zolujf írta:sziasztok!
felraktam az avg víruskeresőt, és az e-mail scanneren megpróbáltam beállítani, hogy a leveleket az e-mail scanner kiszolgálója végezze el.
A thebat levelezőklienst használom, amihez van beépülője az avg-nek, de kell hozzá a személyes e-mail vizsgáló is.
Itt elvégeztem a konfigurálásokat, viszon nem akarja elfogadni a felhasználónál megadott nevet.
Az avg azt írja, hogy ebben az esetben a beérkező levelek kiszolgálójának a 127.0.0.1-et kell megadni, felhasználónévként a felhasználónév/számítógépet.
pl.
zolujf@gmail.com/pop.gmail.com
Az összes többi levélfióknál elfogadja ezen beállításokat, szerintem csak itt nem tetszik neki valamit.
Ezeket a beállításokat az avg vezérlőközpont e-mail vizsgáló részénél a személyes e-mailvizsgálóban a tulajdonságoknál állítottam be.
Szerintetek mi lehet a probléma?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég